Gerelateerd nieuws

Central Post kantoorgebouw volledig verhuurd

Het multi tenant-kantoorgebouw Central Post aan het Delftseplein 29-30 in Rotterdam heeft voor circa 3.065 m² kantoorruimte een nieuwe huurder gevonden. Met de verhuur van de circa 1.300 m² op de begane grond en 1ste verdieping alsmede de wederverhuur van circa 1.765 m² op de 2de verdieping is het kantoorgebouw voor 100% verhuurd.

 

Central Post is een van de bekendste Rotterdamse gebouwen uit de periode van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Het werd gebouwd in de jaren ’50 en heeft in het verleden dienst gedaan als postsorteercentrum. Van 2007-2009 is het gebouw grondig gerenoveerd en herontwikkeld naar een modern kantoorgebouw met uitstekende parkeervoorzieningen.

 

Bij deze verhuurtransactie is eigenaar en verhuurder Central Post I B.V. bijgestaan door het Rotterdamse kantoor van CBRE B.V. CBRE adviseerde Central Post zowel bij de verhuur van de leegstand als bij de wederverhuur van de 2de verdieping. Ooms Bedrijfsmakelaars was collegiaal betrokken bij de verhuur van de leegstand. Hannover Leasing is namens de eigenaar betrokken bij het gebouw als Asset Manager.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven