Gerelateerd nieuws

Comelit, voor uw veiligheid! 

Van video-deurintercoms, inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole tot brandmeldcentrales; Comelit ontwerpt en produceert geïntegreerde beveiligingsoplossingen die eenvoudig te installeren zijn, zonder het design uit het oog te verliezen.

Tijdens de FireSafety & Security beurs laat Comelit diverse innovatieve vernieuwingen zien inclusief de integratie van brandmeldsystemen in één app!

Logivox, de nieuwe ontruimingscentrale van Comelit, een logische uitbreiding op het LogiFire assortiment voor branddetectie en ontruiming. Deze nieuwe all-in-one gesproken woord ontruimings- en omroepsystemen zijn het resultaat van uitgebreide ervaring op het gebied van beveiligingssystemen en worden gekenmerkt door eenvoud van installatie, programmering en gebruik.

Het deurstation Adam is uniek ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Dankzij de breedte van slechts 60 mm kan nu in bijna elke omgeving een deurintercom worden geïnstalleerd.

Met het marktleidende toegangscontrolesysteem PAC, dat sinds 2022 volledig eigendom is van de Comelit Group, kan Comelit nu een complete oplossing bieden die aan alle beveiligingswensen voldoet.

Ruim 65 jaar ervaring hebben geleid tot: geïntegreerde producten, configureerbaar via app of computer en vaak zelfs met touchscreen; eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk!

Voor alle laatste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging: hal 6, stand G.15

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven