Gerelateerd nieuws

Cruxin

Cruxin is de security system integrator van Nederland. Expert in integrale high-end (cyber) security-oplossingen voor vitale infrastructuren en organisaties met een hoog risicoprofiel.

We ontwikkelen, realiseren en beheren integrale technologische beveiligingsoplossingen, trainen opdrachtgevers en bieden blijvend support. Tevens leveren we hoogwaardige veiligheidstechnologie.

Dit doen wij door onze passie voor technologie en security te volgen, waardoor we voorop blijven lopen en energiek verder gaan waar anderen stoppen. Door professioneel te zijn in alles wat we doen. We nemen onze verantwoordelijkheid, verstaan ons vak en zien niets over het hoofd. En door samen met de klant op te trekken als één team en er altijd te zijn voor onze klant.

Onze gespecialiseerde consultants, projectmanagers en engineers hebben jarenlange ervaring in het realiseren van projecten binnen de segmenten Building, Care & Cure, Infrastructuur en Parking.

Cruxin werkt onder andere met de volgende producten: Commend, Keyprocessor, VDG, Flinq, Alphatronics, Ateis, Schrack en IQ messenger.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven