Gerelateerd nieuws

Dahua’s New PTZ Camera met advanced Auto-Tracking 3.0 algorithm

Dahua heeft de WizSense SD5A Series PTZ Camera uitgebracht. Deze serie verbetert de camouflage van de lens, waardoor ontwijkend bewakingsgedrag wordt voorkomen en ongemakkelijke gevoelens worden verminderd. De PTZ-camera wordt geleverd met een kleinere structuur, die past bij de grote optische zoomlens, waardoor bewaking op grote afstand en eenvoudige installatie mogelijk is. Het biedt niet-gevoelige, stille en ongestoorde bewaking voor aangewezen stille gebieden. 

De unieke technologie die voor deze PTZ-camera is geïmplementeerd, is de Auto-Tracking 3.0, een AI-gestuurd volgalgoritme. Wanneer een doelwit de IVS-regel triggert, gebruikt de camera zijn horizontale/verticale rotatie- en zoomfuncties om het bewegende doelwit in het midden van het scherm te vergrendelen. Het hele volgproces is stabiel, duidelijk en soepel. De auto-tracking PTZ-camera’s bieden een verscheidenheid aan hoogtepunten die niet beschikbaar zijn met vaste camera’s. De camera kan het inbraakdoel binnen het bewakingsbereik nauwkeurig volgen en proportioneel inzoomen op het doel om te zien wat het doel deed en waar het doel naartoe ging na de inbraak, zodat bewijsmateriaal overblijft voor het beheer van latere incidenten. 

De SD5A PTZ-camera kan worden toegepast in verschillende scenario’s zoals fabrieken en industrieparken voor betere prestaties op het gebied van beheer en bediening, risico- en kostenbeheersing en inbraakpreventie.

Bekijk Dahua website voor meer informatie. Alle nieuwe producten worden ook getoond in de Dahua stand K.00 op het FireSafety & Security Event 2023.

www.dahuasecurity.com/nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven