Gerelateerd nieuws

De Safety Culture Ladder (veiligheidscultuurladder) ook voor steeds meer glasbedrijven verplicht!

Ondertekenaars van de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) hebben met elkaar afgesproken om veiligheid in de keten te verbeteren door toepassing van een Safety Culture Ladder. In aanbestedingen wordt per 1 januari 2022 een bepaalde trede verplicht gesteld voor (onder)aannemers. Ook glasbedrijven kunnen hier dus mee te maken krijgen!

Kenniscentrum Glas begeleidt al enkele glasbedrijven bij het behalen van de juiste trede. Tijdens het begeleidingstraject wordt gezamenlijk gewerkt aan het versterken van de veiligheidscultuur en het borgen van maatregelen, structuren en gedragingen om stappen te kunnen zetten op de ladder. KCG werkt hiermee samen met een vaste partner op het gebied van veiligheid, RIVA Safety Management. KCG is voor u bij uitstek de partner om dit traject te begeleiden. Met de kennis die KCG van de branche, de activiteiten en de daarbij horende risico’s heeft kan KCG op een efficiënte manier te werk gaan en u te begeleiden met het behalen van de juiste trede op de veiligheidsladder.

Heeft u vragen over de veiligheidsladder of wilt u starten met certificeringstraject, neem dan vrijblijvend contact met KCG op voor een gesprek of offerte.

www.kenniscentrumglas.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven