Gerelateerd nieuws

Duurzaam Vastgoed Management

DUURZAAM VASTGOED MANAGEMENT oftewel DUVAMA BV is een adviesbureau in bouwkunde en energiebesparing. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn en gespecialiseerd in MeerJaren Onderhoudsplan (MJOP) en Energielabels opnemen/afmelden van Vastgoed.

Huisvesting is belangrijk en wij kunnen u helpen om uw vastgoed betaalbaar in topconditie te houden. Waar mensen dagelijks leven, wonen, werken, winkelen of studeren is vastgoed. Of u nu gebruiker, Woningbouwvereniging, VvE of belegger bent, het maakt niet uit. Vastgoed moet duurzaam, comfortabel en vooral betaalbaar zijn en blijven. Duurzaam Onderhoud en Kostbare Energie spelen momenteel een grote rol in het vastgoed. DUVAMA kan u inzicht geven in de onderhoud en energetische status van uw Vastgoed. Zo helpen wij u graag verder met (BENG) omgevingsvergunningsaanvraag, energielabels EP-W en EP-U en geven wij u advies bij planmatig onderhoud.

DUVAMA heeft niet alleen ruime ervaring op het gebied Energielabeling en Energiebesparingsadviezen maar ook van Qv10 (luchtdichtheidsmeting), Bouwkundige Inspecties, MeerJaren OnderhoudsPlanningen volgens de NEN2767, Conditiemeting, RVB Boei en de NEN2580.

Wij zijn op de Bouw en Energiebeurs 8-9-10 oktober 2023 in Den Bosch te vinden in hal- en stand nummer: 3.F049

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven