Gerelateerd nieuws

Duurzaamheid staat centraal, nu en in de toekomst

PERFORMANCE iN LIGHTING is een internationale groep gevestigd in Colognola ai Colli, provincie Verona, Italië, met belangrijke productiefaciliteiten in Italië maar ook in Duitsland, België en de Verenigde Staten.

Met meer dan 45 jaar ervaring en een toekomstgerichte visie, is Performance iN Lighting een internationale speler in de verlichtingsindustrie. Een grote hoeveelheid expertise, opgedaan in het verleden, en tegelijkertijd een continu enthousiasme voor innovatie heeft ervoor gezorgd dat Performance iN Lighting een bekende wereldwijde speler is in de wereld van design en architectuur.

Onze kracht is meer dan 45 jaar innovatie in verlichting en dat zorgt ervoor dat wij ons blijven focussen op een toekomst die  steeds meer op technologie en het welzijn van mensen gericht is. Technologie en welzijn, in verlichting vertegenwoordigt deze combinatie de mogelijkheid om nooit te stoppen met onderzoeken, innoveren en experimenteren om geavanceerde verlichtingsarmaturen te ontwerpen. Armaturen die niet alleen energie besparen maar ook duurzaam zijn en waarvoor steeds duurzamere en recyclebare materialen gebruikt worden.

Sinds november 2022 is Performance iN Lighting onderdeel van de GEWISS Group.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven