Gerelateerd nieuws

Een duurzaam en veilig MyPup Pick Up Point in jouw gebouw

Verloren pakketten, ronkende busjes van verschillende koeriers voor de deur. Drukte bij de entree, receptie of postkamer… Dat kan anders!

Met het plaatsen van MyPup Pick Up Point pakketkluizen is die drukte en het gedoe rondom pakketbezorging verleden tijd. MyPup vindt dat pakketstromen efficiënter en duurzamer kunnen. Hoe? Door pakketten aan de rand van de stad te verzamelen en vervolgens door één vertrouwde bezorger met elektrisch vervoer naar een Pick Up Point te brengen.

MyPup plaatst een veilig en onbemand MyPup Pick Up Point in jouw gebouw en neemt de pakketstroom geheel uit handen. Geen drukte meer voor de deur omdat er maar één keer per dag een bezorger langskomt, een receptie die zich weer kan focussen op belangrijk werk én blije medewerkers en bewoners die op elk moment hun pakket kunnen ophalen, retourneren of verzenden.

Anno 2023 wordt er door bijna 500 kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen, Universiteiten, ziekenhuizen en appartementencomplexen gebruik gemaakt van de service van MyPup. Met de keuze voor MyPup draag je bij aan de reductie van CO2-uitstoot. Daarom MyPup: complete service, gemakkelijk in gebruik en de meest duurzame optie in pakketlogistiek.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven