Gerelateerd nieuws

Eerste editie Masters of Maintenance geslaagd

Op 2 en 3 november organiseerden OnderhoudNL, VVVF en VVVH de Masters of Maintenance in Hart van Holland in Nijkerk. Een groots event voor onze branche met een compleet nieuwe formule waarin beleving centraal stond. Er waren blije gezichten, want men ontmoette elkaar weer na lange tijd. Met ruim 4.000 bezoekers kunnen we spreken van een geslaagd event.

Studenten en Studieclub

De workshops houtimitatie, marmerimitatie en vergulden (in samenwerking met Studieclub Schilders NederlandCIBAP en Nimeto) werden goed bezocht. Leden van de Studieclub Schilders vonden het mooi om de Studieclub op deze manier meer bekendheid te geven. Op het jongerenplein The Next werd live een wandschildering gemaakt door de studenten. Die vonden het geweldig om te doen en kregen op deze manier een mooi podium om hun vaardigheden te tonen aan het publiek.

Beste Leerbedrijf / Beste Leermeester

Tijdens de Masters of Maintenance vond ook de uitreiking van de Verkiezing Beste Leerbedrijf en Beste Leermeester plaats. Tot beste Leerbedrijf werd woensdagavond verkozen Wolters B.V. en beste Leermeester werd Orlando Minguel van Helder Vastgoed. Daarnaast was er de uitreiking van de Vakwedstrijd Studieclub Schilders.Samen met de Schildersvakopleidingen werden diverse demo’s, waaronder VR spuiten, georganiseerd en vonden de voorrondes van het NK Schilderen plaats op het plein van The Next.

Geslaagd event

We mogen terugkijken op twee zeer geslaagde dagen. Okke Spruijt, directeur van OnderhoudNL zegt: “Het moest veel meer gaan over de inhoud en de beleving dan over de verpakking; in dat doel zijn we goed geslaagd!”

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven