Gerelateerd nieuws

Ervaar alle mogelijkheden van prefab modules bij Pas Panelen

Pas Panelen produceert lichtgewicht prefab sandwichpanelen, die uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld carrosseriebouw, recreatiebouw en composiet constructies. Een nieuwe ontwikkeling is de toepassing van sandwichpanelen in de prefab bouw. 

Door te bouwen met prefab modules bespaart u tijd, kosten en personeel. Ook blijft uw bouwplaats schoon en toegankelijk. Onze innovatieve BKT-module combineert een badkamer, keuken en technische installaties in één prefab oplossing. Ideaal voor diverse toepassingen, zoals hotels, woningen, studenten- en migrantenhuisvesting of zorginstellingen. 

De BKT-module biedt u een ongelimiteerde vrijheid in maatvoering en afwerkingsniveau. Elke module wordt precies naar uw wensen ontworpen. Pas Panelen produceert zelf de benodigde panelen. In de fabriek van ons zusterbedrijf KomCo worden de complete BKT-modules seriematig geassembleerd. Daarna kunnen de modules binnen één dag op locatie worden geleverd, geplaatst en geïnstalleerd. 

We laten u graag de voordelen en mogelijkheden van onze BKT-module zien. Ook voor andere prefab oplossingen, van heel eenvoudig tot complex, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee over de toepassing van onze modules in uw project. 

Op de Prefab Vakbeurs vindt u ons op stand B066. Bekijk daar onze BKT-module eens van dichtbij. Wij heten u van harte welkom.

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven