Gerelateerd nieuws

Euromast kreeg opknapbeurt met verf van AkzoNobel

De Euromast in Rotterdam kreeg een uitgebreide schilderbeurt. Smits Vastgoedzorg brengt het Rotterdamse icoon zo goed mogelijk terug in originele staat met verf van AkzoNobel. De eerste fase van het project is in juni 2022 afgerond.

Zo zijn de landing euroscoop, de betonnen kolom op niveau 6, het restaurant en de entree beschermd en verfraaid. Smits Vastgoedzorg voerde samen met architect en historisch kleurdeskundige Suzanne Fischer een onderzoek uit naar de oorspronkelijke kleurstelling en stelde hiervoor een kleurenplan op. AkzoNobel verzorgde het verftechnisch advies. Door een inspectie ter plaatse is gekeken welke coatingssystemen het beste toepasbaar en nodig zijn voor een zo lang mogelijke bescherming. De hoogte en bereikbaarheid maakte de schilderbeurt voor de abseilers extra uitdagend.

“De Euromast is een fantastisch iconisch gebouw met een mooi uitzicht over de skyline van Rotterdam. We zijn Smits Vastgoedzorg zeer dankbaar voor deze klus. De nauwe samenwerking en de uitgebreide voorbereidingen samen met mijn collega Dirk Smulders, AkzoNobel Manager National Accounts, heeft ervoor gezorgd dat we dit bijzonder project veilig en snel volgens planning kunnen leveren”, aldus Remco Harinck van AkzoNobel. De mast is voor de komende jaren weer goed beschermd tegen weer en wind.

De NVDO host de EFNMS in april 2022. Een van de activiteiten is een gezamenlijk diner,….. in de Euromast!

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven