Gerelateerd nieuws

Fito Products, uw partnerFito Products, uw partner in brandpreventie sinds 1989

Fito Products is als producent/importeur en distributeur gespecialiseerd in de verkoop van brandpreventieproducten die gericht zijn op de brandveiligheid van particuliere woningen en het kleinbedrijf.

Ons doel is zo veel mogelijk particulieren te voorzien van de juiste, goed werkende, op de juiste plaats geïnstalleerde en correct onderhouden detectie apparaten. 

Onze producten worden vervaardigd in de door ons geselecteerde fabrieken zowel in Europa als Azië. Alle producten zijn uiteraard voorzien van de benodigde Europese normeringen. 

De ASD-serie betreft een kleine rookmelder, standalone en draadloos-koppelbaar, voorzien van een 5- en/of 10 jarige batterij. Deze rookmelders worden door ons in Europa geproduceerd.

De FIT-serie betreft netstroom gevoede rook- en hittemelders, zowel bedraad- als draadloos koppelbaar. Deze melders worden voor ons geproduceerd bij een fabriek waar wij al sinds 2003 zaken mee doen.

De Honeywell home-serie betreft een tweetal rookmelders en een tweetal koolmonoxide melders. Deze modellen zijn voorzien van een 10 jarige niet vervangbare batterij en zijn zowel als stand-alone als draadloos koppelbaar verkrijgbaar.

De blussers in ons assortiment worden in Europa geproduceerd. 

Daarnaast hebben wij nog blusdekens, gasdetectie melders, persoonlijke alarms en binnenkort  een luchtkwaliteitsmeter. Onze luchtkwaliteitsmeter, de CO2-O2, meet zowel kooldioxide als temperatuur en luchtvochtigheid. 

Naast gerenommeerde merken en producten op het gebied van rook-, hitte-, koolmonoxide-, kooldioxide- en gasdetectie en andere beveiligingsproducten, staan wij garant voor snelle en actuele informatie.

Heeft u specifieke wensen, bijvoorbeeld met betrekking tot het personaliseren van de producten, de verpakking of anderzijds? Neem dan contact met ons op wat er mogelijk is. Een deskundig en flexibel team staat voor u klaar.

Met onze fabriek in Ukraine zijn wij bezig met de ontwikkeling en innovatie van rookmelders  en een verassend nieuw detectie product. 

Wil je een sneak preview, kom naar onze stand F-07.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven