Gerelateerd nieuws

Flexibel werken met Codelocks

De KL1000 G3 NetCode® combineert stijl en functionaliteit en is een compact digitaal slot dat gebruikmaakt van Codelocks NetCode®-technologie. Met NetCode® kunnen beheerders tijdgevoelige, flexibele tijdelijke codes maken, die gecontroleerde toegang binnen vooraf bepaalde tijdsbestekken en datums mogelijk maken.

Codes kunnen worden geconfigureerd om toegang voor eenmalig of meervoudig gebruik mogelijk te maken en worden snel en eenvoudig gegenereerd via de Codelocks Connect Portal of door gebruik te maken van de Codelocks Connect API. Eenmaal aangemaakte codes kunnen worden gedeeld via sms of e-mail. NetCode® maakt het gemakkelijk voor servicemonteurs, bezorgers en medewerkers om flexibel tijdelijk toegang te hebben.

Extra functies zijn onder meer een sleuteloverbruggingsfunctie, gemakkelijke toegang tot het batterijcompartiment, een afteltimer en maximaal 20 gebruikerscodes. Privé- en openbare functies maken het ideaal voor omgevingen zoals kantoren en vrijetijdsvoorzieningen waar lockers en kasten voor korte of lange termijn kunnen worden toegewezen.

Het slot is ideaal voor het vervangen van sloten met sleutel die gewoonlijk worden geleverd op een breed scala aan lockers, cabinets en kasten. Een populair extra is, de optie om het slot antibacterieel af te werken. Clean by Codelocks beschermt tegen virussen, bacteriën en milieutoxines.

Bekijk ook dit.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven