Gerelateerd nieuws

Flexibele bedrijfsprocessen: de sleutel voor een toekomstbestendig, schoon en winstgevend energiesysteem 

De energietransitie is in volle gang en elke dag wordt onze energievoorziening een beetje schoner. Maar dit gaat niet vanzelf.

De investeringen voor de samenleving zijn gigantisch en de verandering van het energiesysteem kent vele technische, economische en sociale uitdagingen. Het stroomnetwerk is niet ingericht op het hoge tempo van elektrificatie. Flexibele bedrijfsprocessen zullen daarom in de toekomst nog belangrijker zijn en op de korte termijn een onderdeel zijn van de oplossing voor ontbrekende netwerkcapaciteit.

Het ontwerpen van een toekomstbestendige energie-opzet en het maken van de noodzakelijke investeringsbeslissingen in flexibele bedrijfsprocessen is zeer complex.

Ons doel is het bedrijfsleven en de industrie te ontzorgen in het realiseren van hun energietransitie en de concurrentiepositie van onze klanten te versterken. Met meer dan 13 jaar ervaring in het waarderen van flexibiliteit, vinden wij kansen die andere energie-experts laten liggen.

We adviseren onze klanten bij zeer uiteenlopende energievraagstukken en ondersteunen in alle fases van de energietransitie. Of het nou gaat om:

  • het dagelijks realiseren van nieuwe omzet uit flexibiliteit;
  • het vinden van slimme oplossingen voor actuele netcongestie;
  • het ontwikkelen van verduurzaming strategieën;
  • het dimensioneren van batterijen en waterstofproductie in het energiesysteem;
  • het realiseren van toekomstbestendige bedrijfsprocessen;

Energy Pool doet het.

Verdere informatie:

Contact gegevens:

Marc Vergroesen – Energy Pool Netherlands – Managing Director 

Marc.vergroesen@energy-pool.eu

+316 4345 0451

Standnummer: G4

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven