Gerelateerd nieuws

GaragePark breidt landelijk uit met twee nieuwe parken

GaragePark opent deze maand maar liefst twee nieuwe parken. De marktleider realiseert zowel een nieuw park aan de Phileas Foggstraat 116 in Emmen, als een nieuw park aan De Hoge Brug 35 in Malden. Morgen lanceert GaragePark eerst het park in Emmen. Vervolgens lanceert GaragePark het nieuwe park in Malden op 24 maart. Met de opening van deze parken komt GaragePark tegemoet aan de groeiende vraag naar flexibele opslag- en bedrijfsruimtes.

Door de toenemende populariteit zijn alle verkoopvarianten al verkocht. Zowel in Emmen, als in Malden zijn er enkel nog garageboxen voor de verhuur beschikbaar. Voor beide locaties geldt er een speciale huuractie, waarbij de huur de eerste drie maanden gratis is. Tijdens de open dagen zijn er adviseurs aanwezig, zodat potentiële huurders met of zonder afspraak al hun vragen kunnen stellen. “Wij zijn erg trots op onze nieuwe parken”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Na onze succesvolle uitbreiding in Nijmegen, is De Hoge Brug in Malden een logische vervolgstap. Het nieuwe park aan het bedrijventerrein Bargermeer is ons allereerste park in Drenthe. We kijken ernaar uit om de lokale ondernemers aldaar kennis te laten maken met ons concept.’’

Bereikbaarheid

GaragePark Emmen ligt op het bedrijventerrein Bargermeer, het grootste bedrijventerrein van Noord-Nederland. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel vanaf de snelweg A37, als de provinciale wegen N391 en de N862. GaragePark Malden is gevestigd op bedrijventerrein De Hoge Brug, vlakbij snelweg A73 en de S-wegen S100 en S105 naar Nijmegen. Venema: “Bereikbaarheid is één van de belangrijkste factoren in de keuze voor een nieuw park. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ten alle tijden toegang tot hun spullen hebben. Daarom kiezen wij er voor om de nieuwe parken dichtbij woonkernen en belangrijke uitvals- en snelwegen te vestigen. Wij verwelkomen een ieder die wil komen kijken tijdens de open dagen.’’

Uitbreiding

Tot zo ver is GaragePark 2023 sterk begonnen, want er zijn inmiddels alweer drie nieuwe parken in gebruik. Echter gaat Garagepark nog altijd door met de zoektocht naar nieuwe kavels. Met als doel om te voorzien in de toenemende vraag naar betaalbare opslag- en werkruimten. Venema: ‘‘Wij verwachten dat de vraag naar flexibele werk- en opslagruimtes alleen maar zal toenemen. Dit blijkt uit het feit dat er al veel huurders zijn voordat de parken opgeleverd zijn. Om dit succes voort te zetten en daarmee nog meer lokale ondernemers te helpen, blijven wij op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden. Voor degene die ons de gouden tip geeft voor een beschikbaar kavel, bieden wij een beloning van drie procent courtage.”

Over GaragePark

GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimten. Momenteel heeft GaragePark meer dan 4.000 garageboxen verspreid over ruim 40 parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht. 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven