Gerelateerd nieuws

GaragePark opent park in Nijmegen

GaragePark lanceert morgen officieel hun park aan de Ambachtsweg 13 op bedrijventerrein Oostkanaaldijk in Nijmegen. Op het park bouwde de marktleider in totaal 93 boxen die variëren van 16 tot 29 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Na Apeldoorn en Tiel is GaragePark Nijmegen de derde Gelderse locatie waar ondernemers en zzp’ers vanuit een multifunctionele garagebox kunnen werken. Vierde locatie is in aanbouw, GaragePark Malden.

 

Behalve de oplevering aan kopers en huurders, organiseert GaragePark Nijmegen morgen ook een open dag voor geïnteresseerden. Dit betreft alleen geïnteresseerden in huurboxen, want door de ideale ligging van het park is het hard gegaan met de verkoopvarianten. “Ik kan met trots mededelen dat we alle boxen die te koop stonden inmiddels al hebben verkocht”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Er zijn dus enkel nog boxen voor de verhuur beschikbaar. Daarvoor geldt een speciale huuractie, waarbij de huur de eerste drie maanden gratis is. Uiteraard zijn onze adviseurs ook aanwezig op het park, waarbij potentiële huurders met of zonder afspraak terechtkunnen met hun vragen.”

 

Groei

Met de bouw van GaragePark Nijmegen bezit de marktleider landelijk ruim veertig parken. De gunstige ligging nabij de A73 (richting Cuijk) en de A15 (richting Nijmegen en Elst) biedt een uitkomst voor ondernemers uit de hele regio. Opvallend aan dit park is dat het zowel via de snelwegen als de waterwegen bereikbaar is. Nijmegen is daarmee een weloverwogen keuze, aldus Venema: “Na onze succesvolle uitbreidingen in Noord-Brabant was de Keizerstad geografisch gezien voor ons een logische stap. Ondanks dat er in Nijmegen veel bedrijvigheid is, vind je nergens anders in de regio opslag- en werkruimten met zulke vergaande beveiliging. Bovendien is ons aanbod breed, zodat ook de kleinere ondernemers mogelijkheden hebben. Wij kijken ernaar uit om ook in Gelderland de lokale ondernemers nog beter van dienst te kunnen zijn.”

 

Grondpositie

Na deze eerste opening van 2023 gaat GaragePark weer verder met de zoektocht naar extra grondposities. Behoefte naar betaalbare opslag- en werkruimten groeit nog elke dag. Dit blijkt niet alleen uit de stormloop op de verkoopboxen in Nijmegen, maar ook het feit dat er al veel huurders zijn voordat het park opgeleverd is. ‘‘Tijdens de open dag verwelkomen we iedereen die wil komen kijken naar ons nieuwe park graag. Tegelijkertijd kijken we vooruit en gaat onze zoektocht naar mogelijke ruimte voor nieuwe parken onvermoeid door. Door maatschappelijke veranderingen wordt er steeds meer flexibiliteit verwacht van ondernemers, waardoor de vraag alleen maar verder zal toenemen. Voor degene die ons de gouden tip geeft voor een beschikbaar kavel, bieden wij een beloning van drie procent courtage.”

 

Over GaragePark

GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimten. Momenteel heeft GaragePark meer dan 4.000 garageboxen verspreid over ruim 40 parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht. 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven