Gerelateerd nieuws

Geef uw kantoorinrichting een Endless Life®

Veertig jaar ervaring in de meubelindustrie heeft laten zien hoe inefficiënt en vervuilend de huidige meubel, stoffeer en productie industrie is. Voor Cooloo een teken om materialen en meubelstukken te ontwikkelen die een eindeloos leven kunnen hebben. Bij Cooloo weten we dat het kan met het Endless Life®-concept. Nieuwe producten worden gecreëerd met een kleine CO2-impact en een hoge circulariteit geschikt voor repair en refurbishment. Bestaande producten worden refurbished met de bio-based coatings in combinatie met gerecyclede materialen.

Een duurzame herinrichting van uw kantoor

Gebruikte bureaubladen, stoelen en banken. (Her)stofferen is een duur en verspillend proces. De oude stof moet worden gerecycled, de nieuwe bekleding genereert afval en veel vormen zijn bijna te moeilijk om te hanteren of te demonteren.

De oplossing is Cooloo’s Circular Coatings. Cooloo zet afvalstromen om in hoogwaardige afwerkingen voor meubel-, interieur projecten en design toepassingen. Afvalstromen zoals beton, leer, jeans of kurk worden gebruikt om meubels te bekleden met een coating, akoestische oplossingen te ontwikkelen of zelfs complete interieur makeovers te geven.

Wij repareren het oude meubelstuk, laten het frame weer glanzen en voorzien de zitting van een circulaire coating gemaakt van afvalmateriaal. Uw product is klaar voor een tweede leven, én geschikt voor een Endless Life®.

Kom bij stand 11.5.07 kijken voor meer inspiratie.

www.cooloo.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven