Gerelateerd nieuws

Geslaagde 2e editie van Techni-Mat

Op woensdag 9 en donderdag 10 maart vond de tweede editie van TECHNI-MAT plaats in Kortrijk Xpo. TECHNI-MAT is een beurs die focust op technieken en materialen voor infra en ruwbouw en is een initiatief van InfraTech (Rotterdam Ahoy) en Matexpo (The Fair Experts).

Het was voor de organisatie een hele opluchting dat dit de eerste vakbeurs was die door kon gaan zonder beperkingen in twee jaar tijd. Iedereen was enthousiast om eindelijk klanten en relaties opnieuw te mogen ontmoeten in normale omstandigheden.

Aan het all-in concept van de eerste editie werd niets gewijzigd, de partners zorgden voor een mooi & sterk contentprogramma en er heerste een hele positieve sfeer onder de 123 exposanten en bezoekers. Er was een algemene tevredenheid over de standen en ook over de kwaliteit van de bezoekers was men het unaniem eens. In totaal kwamen 1937 professionals langs verspreid over de 2 dagen, zo’n 17% meer dan in oktober 2020.

TECHNI-MAT AWARDS
Tijdens de uitreiking van de tweede Techni-Mat Awards, kaapte Kessel met EcoLift (XL) de Sustainability Award weg en CGK Maritime met SUREbridge de Technical Award. Bezoekers brachten op 9 maart hun stem uit op één van de 6 genomineerden. Stradus met Hydro Store+ won de Audience Award.

De komende dagen wordt er nog een uitgebreide enquête georganiseerd bij de exposanten en bezoekers. Die moet de organisatie een inzicht geven in de verbeterpunten om zo de nodige bijsturingen voor de derde editie te doen.

Noteer alvast 6 & 7 maart 2024 in Kortrijk Xpo in de agenda.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven