Gerelateerd nieuws

Geutebrück GmbH

Geutebrück GmbH is een internationaal actief, middelgroot familiebedrijf, gevestigd in Windhagen. Geutebrück is al meer dan 50 jaar één van de wereldmarktleiders voor videobeveiligingssystemen. Gerenommeerde klanten uit de industrie, handel, financiële en publieke sector in meer dan 70 landen wereldwijd vertrouwen op de flexibele en snel toepasbare oplossingen voor hun beveiliging. Geutebrück ontwikkelt hiervoor krachtige video- en beveiligingsbeheersoftware en levert de bijbehorende hardwarecomponenten en diensten.

De G-Core software beheert videobeelden en vormt zo de basis voor een optimaal aanpasbare totaaloplossing. Het systeem kan worden gebruikt als stand-alone systeem of kan worden uitgebreid door meerdere G-Core systemen toe te voegen tot een eenheid van elke omvang en complexiteit. Als open platform biedt G-Core talrijke integraties met systemen van derden, bijvoorbeeld brandmeldsystemen, toegangscontrolesystemen, kassasystemen en nog veel meer. De integratie van neurale netwerken maakt de analyse van beeldgegevens door middel van kunstmatige intelligentie mogelijk.

Rechten voor gebruikersgroepen en locaties worden op de achtergrond individueel aangepast via een aparte interface voor parameterinstelling, waardoor gevoelige gegevens worden beschermd tegen toegang door onbevoegden door afzonderlijke beeldgebieden of bewegingen onherkenbaar te maken. Het gebruiksvriendelijk zoeken naar videobeelden uit meerdere bronnen is tijdbesparend en efficiënt dankzij het snel opvragen van de database. De beeld- en videogegevens worden opgeslagen in het fraudebestendige Geutebrück formaat (GBF), dat ook als bewijsmateriaal in de rechtbank kan worden gebruikt.

“Voor meer informatie over onze oplossingen of voor het maken van een afspraak op onze stand (J.25) kan men contact opnemen met Eric Hofman, Area Manager Benelux, GSM +31 6 39061441 of eric.hofman@geutebrueck.com”.

Hoofdkantoor

Geutebrueck GmbH – Im Nassen 7-9 – 53578 Windhagen – Duitsland

www.geutebrueck.com

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven