Gerelateerd nieuws

HC PS toont laatste innovaties van veiligheidssystemen in parkeergarages tijdens FireSafety & Security Event 2023

Het FireSafety & Security Event opent 12 en 13 april haar deuren in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. HC PS is al jaren specialist in het ontwerpen, leveren en onderhouden van (brand)veiligheidssystemen voor toepassing in parkeergarages en trappenhuizen. Met kennis en ervaring leveren zij diensten en systemen volgens de laatst opgelegde regelgeving en normering. Tijdens het FireSafety & Security event presenteert HC PS de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van deze veiligheidssystemen. Er zal ook er een interactieve parkeergarage-maquette te bezichtigen zijn die de nieuwste (brand)veiligheidssystemen live kan demonsteren. 

Daarnaast vertelt HC PS tijdens de beurs meer over een nieuw aangegaan partnerschap genaamd ‘RACE 2 ZERO’. Een samenwerking waarbij ingezet wordt op duurzaamheid en energie-efficiëntie binnen parkeergarages. Het initiatief helpt om de CO2-uitstoot te verminderen en tegelijkertijd de operationele kosten voor parkeergarages te verlagen. Hierbij moet u denken aan lagere energiekosten dankzij een energie-efficiënt verlichtings- en ventilatieplan. 

Met de oplossingen van HC PS worden veilige omgevingen in parkeergarages gecreëerd en veilig vluchten via trappenhuizen mogelijk. Hun expertise bestaat uit het ontwerpen van deze veiligheidssystemen, het verlenen van passend advies en het verzorgen van de volledige installatie.

HC PS zal tijdens het FireSafety & Security event in ‘s-Hertogenbosch te vinden zijn in hal 6, op stand F.01.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven