Gerelateerd nieuws

Roelien de Haas is Head of Building Performance bij Drees & Sommer

Roelien de Haas (48) versterkt vanaf 13 november als Head of Building Performance het team van Drees & Sommer Netherlands. Hiermee is zij verantwoordelijk voor de businessline Building Performance, die bestaat uit circa 40 projectmanagers, construction managers en cost consultants. Vanuit haar functie neemt zij deel in het Nederlandse managementteam. 

Roelien heeft haar sporen verdiend in de (internationale) vastgoedsector bij verschillende bedrijven zoals SADC, Colliers en SIXT SE. Zij was onder meer Client Director bij Colliers en commercieel directeur bij SIXT SE waar ze de internationale vastgoedportefeuille beheerde en uitbouwde.

Persoonlijk contact verbetert het zakelijk contact, is één van Roeliens motto’s. “Ik geniet van de interactie met collega’s en opdrachtgevers. Het sociale aspect in het werk is voor mij heel belangrijk. Meermalen heb ik al ervaren dat het de samenwerking ten goede komt om een relatie en organisatie écht te kennen. Wij staan graag naast onze opdrachtgevers als partner, zodat we mee kunnen denken en proactief kunnen acteren. Verder kijk ik er erg naar uit om samen met mijn team en netwerk bij te kunnen dragen aan de groei en ontwikkeling van Drees & Sommer Netherlands.”

Drees & Sommer
Drees & Sommer is een internationaal opererend projectmanagement- en adviesbureau voor vastgoed en infrastructuur met ruim 50 jaar ervaring. Vanuit een sectorale benadering ondersteunt de organisatie bedrijven, investeerders, gemeenten en overheidsinstanties in alle aspecten van vastgoed, huisvesting en infrastructuur. Het door partners geleide bedrijf werkt onafhankelijk en levert fullservice dienstverlening. Wereldwijd werken zo’n 5.100 medewerkers vanuit 59 kantoren. Het hoofdkantoor van Drees & Sommer bevindt zich in Stuttgart (Duitsland).

Drees & Sommer Netherlands
Drees & Sommer Netherlands is binnen de groep een zelfstandig opererende organisatie. De circa 100 medewerkers van Drees & Sommer Netherlands werken vanuit de regio’s Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven aan de vastgoed-, huisvestings- en infravraagstukken van onze opdrachtgevers. Het dienstenpakket kort samengevat: toekomstgericht advies en projectondersteuning als basis voor succesvolle gebouwen, goed renderende vastgoedportefeuilles, mensgerichte woon- en werkomgevingen en effectieve infrastructuur.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven