Gerelateerd nieuws

‘Het hele plaatje klopt gewoon’

Zeker in deze tijd kunnen zonnepanelen nogal een verschil maken op de energierekening. Vooral bedrijven die hierdoor hun energieverbruik drastisch omlaag hebben weten te brengen en via slimme technologie nu hun elektriciteitsverbruik ook nog eens beter kunnen managen, zullen er geen spijt van hebben dat ze bijtijds de omslag hebben gemaakt. Een van die ondernemingen is G. van Beek en Zn. uit Barneveld, Kalverstalinrichting en Betonindustrie. 

Recent liet G. van Beek en Zn. zonnepanelen aanbrengen op de daken van de productiehallen bij het hoofdkantoor, maar ook bij Kalverhouderij Beekzicht.

Energieplusdak B.V. heeft de zonnepanelen gelegd en aangesloten. Energieplusdak B.V. heeft het energiemanagement een stuk economischer en transparanter gemaakt, iets wat technisch directeur Gerard van Beek zeer bevalt. ,,Een paar jaar geleden hebben we als familie Van Beek besloten om hier een nieuw bedrijfspand te gaan bouwen dat zelfvoorzienend moest zijn qua energie. Daarom hebben we ook de zonnepanelen aangeschaft. Het hele plaatje er om heen klopt gewoon. Wij zijn nu energieplus in plaats van energieneutraal en wekken dus meer energie op dan we gebruiken.’ Door goed en juist advies en de korte lijnen bij Energieplusdak B.V. is dit mooie project tot stand gekomen.

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven