Gerelateerd nieuws

Het leveren van schone lucht

De eerste leverancier van binnen luchtreinigingsoplossingen, QleanAir Scandinavia, exposeert op Vakbeurs Facilitair en zal luchtreinigingsoplossingen presenteren die geschikt zijn voor kantoren en industriële omgevingen en het voordeel dat ze bieden om haar mensen, producten en processen te beschermen.

“We hebben ervaring met het ondersteunen van klanten uit een breed scala van industrieën om hun binnenlucht te verbeteren; van kantoren, scholen en ziekenhuizen om niveaus van virussen, bacteriën, pollen en verschillende stoffen te verminderen, tot productiefaciliteiten die te maken hebben met uitdagingen met grotere deeltjes. We maken oplossingen op maat voor de specifieke behoeften van de klant”, zegt Harold Deglas, Account Manager bij QleanAir in Nederland.

Hij meent dat het besef van het belang van schone lucht dat tijdens de pandemie in een stroomversnelling is gekomen, voortduurt. Veel bedrijven hebben te maken met stijgende energieprijzen en hier kan luchtreiniging een positief effect hebben op zowel het energieverbruik als de procesefficiëntie.

– “QleanAir biedt de meeste van onze klanten “clean air as a service” via een full-servicepakket en via onze unieke Lifetime Performance Guarantee kunnen we onze klanten luchtkwaliteit garanderen in de loop van de tijd”, zegt Harold.

– “We leveren de vrijheid van schone lucht aan onze klanten, zodat ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten”, besluit Harold.

Kijk ook hier.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven