Gerelateerd nieuws

Kuijpers Beveiligingssystemen B.V.

Is uw pand uitgerust met meerdere soorten beveiligingssystemen, zoals camerabewaking, inbraakalarmen of toegangscontrole? Dan heeft u wellicht verschillende systemen van verschillende leveranciers om deze te bedienen. Beheer en bediening hiervan kost vaak veel tijd en is ingewikkeld. Hoe makkelijk zou het zijn als de systemen geïntegreerd zijn? 

Een security management systeem (SMS) biedt de oplossing. Met een SMS kunnen verschillende beveiligingssystemen met elkaar worden gekoppeld en centraal vanuit één applicatie worden bediend. en is ontworpen om via een uniforme gebruikerservaring meerdere, op zichzelf staande applicaties te integreren, workflows en processen te automatiseren en controle over apparatuur mogelijk te maken.

Voordelen van een security management systeem

• Gebruiksgemak: alles in één omgeving

• Systemen worden intelligenter en effectiever

• Daardoor worden kosten bespaard voor opvolging van een melding

Wij maken veel gebruik van een physical security information system (PSIM). Deze integreert alle beveiligingsgerelateerde systemen van een gebouw in één intuïtieve interface. Dit systeem is onder te verdelen in drie hoofddomeinen, namelijk safety-, security- en comfort-management.

Safety = Alarmsystemen, ontruimingsinstallaties, brandmeldsystemen

Security = Camerabewaking, toegangscontrole, inbraakdetectie

Comfort = Klimaatinstallaties zoals verwarming, ventilatie installaties, koeling

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Kom kijken in onze VR-control room op het Firesafety & Security event op stand H25.

www.kuijpers.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven