Gerelateerd nieuws

LoQit: uw partner in locker oplossingen

Bedrijfsmiddelen en/of persoonlijke spullen veilig en gecontroleerd opbergen? Dat kan met het elektronisch lockersysteem van LoQit! Jassen, tassen, sleutels, telefoons, schoolboeken – alle spullen kunnen veilig opgeborgen en uitgeleend worden.

Het premium lockersysteem van LoQit vormt in combinatie met de SaaS-oplossing een veilige, flexibele en toekomstbestendige totaaloplossing. Volledig op maat gemaakt. Uiterst geschikt voor diverse sectoren: van scholen en zorginstellingen tot aan smart workplaces en openbare gebouwen. Gekenmerkt door meer zelfstandigheid voor de gebruiker en het ontzorgen van de beheerder. Gebruiksvriendelijk, slim, effici├źnt en kostenbesparend! En tevens toekomstbestendig door de eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden.

  • Realtime inzicht in het gebruik van de lockers in het Locker Management Systeem.
  • Digitale app voor gebruikers (Android en IOS) om lockers te reserveren, openen en vrij te geven.
  • Locker authenticatie via een pasje of tag, pincode, RFID, QR-code of door in te loggen op de terminal.
  • Eenvoudige integratiemogelijkheden met andere applicaties.
  • Unieke betaalmogelijkheden via de Wallet in de app.

Benieuwd naar de beste locker oplossing voor uw organisatie? Wij vertellen u graag meer! In combinatie met de SaaS-oplossing zijn uw systemen altijd up to date qua beveiliging en functionaliteit. Bovendien kunt u eenvoudig opschalen en functionaliteiten toevoegen – volledig toekomstbestendig.

www.loqit.nl

Blijf op de hoogte