Gerelateerd nieuws

LoQit: uw partner in locker oplossingen

Bedrijfsmiddelen en/of persoonlijke spullen veilig en gecontroleerd opbergen? Dat kan met het elektronisch lockersysteem van LoQit! Jassen, tassen, sleutels, telefoons, schoolboeken – alle spullen kunnen veilig opgeborgen en uitgeleend worden.

Het premium lockersysteem van LoQit vormt in combinatie met de SaaS-oplossing een veilige, flexibele en toekomstbestendige totaaloplossing. Volledig op maat gemaakt. Uiterst geschikt voor diverse sectoren: van scholen en zorginstellingen tot aan smart workplaces en openbare gebouwen. Gekenmerkt door meer zelfstandigheid voor de gebruiker en het ontzorgen van de beheerder. Gebruiksvriendelijk, slim, efficiënt en kostenbesparend! En tevens toekomstbestendig door de eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden.

  • Realtime inzicht in het gebruik van de lockers in het Locker Management Systeem.
  • Digitale app voor gebruikers (Android en IOS) om lockers te reserveren, openen en vrij te geven.
  • Locker authenticatie via een pasje of tag, pincode, RFID, QR-code of door in te loggen op de terminal.
  • Eenvoudige integratiemogelijkheden met andere applicaties.
  • Unieke betaalmogelijkheden via de Wallet in de app.

Benieuwd naar de beste locker oplossing voor uw organisatie? Wij vertellen u graag meer! In combinatie met de SaaS-oplossing zijn uw systemen altijd up to date qua beveiliging en functionaliteit. Bovendien kunt u eenvoudig opschalen en functionaliteiten toevoegen – volledig toekomstbestendig.

www.loqit.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven