Gerelateerd nieuws

Maarten Donkers versterkt TIAS Executive Master of Real Estate in de rol van Adjunct Professor

Per 1 mei treedt Maarten Donkers in dienst als Adjunct Professor Real Estate bij TIAS School for Business and Society. Donkers blijft daarnaast in dienst als manager Kennis & Strategie bij Rabobank Real Estate Finance, het kenniscentrum voor vastgoedfinanciering van de Rabobank.

Maarten Donkers zal samen met prof. dr. Dirk Brounen en dr. ir. Ingrid Janssen de Executive Master of Real Estate verder vorm gaan geven. Binnen deze master gaat Donkers zich specialiseren op de thema’s investeren in toekomstbestendig vastgoed, marktdynamiek en nieuwe vastgoedconcepten. Donkers: “Ik heb me meer dan 25 jaar lang bezig gehouden met onderzoek, vastgoedmarktdynamiek, trends en de gevolgen daarvan voor alle betrokken partijen in de sector. Die kennis wil ik gaan delen door vastgoedprofessionals onderbouwde denk- en onderzoekskaders te bieden om verantwoorde vastgoedbeslissingen te nemen die passen bij de veranderingen waar de sector voor staat. Het is de brug tussen theorie en praktijk, precies waar TIAS School for Business and Society zich op richt”.

Over Maarten Donkers

Maarten Donkers (1970) studeerde regionale economie en economische geografie aan Tilburg University. Na zijn afstuderen in 1995 werkte hij achtereenvolgens bij Buck Consultants International en Ecorys, waarna hij in 2001 de overstap maakte naar FGH Bank (hoofd vastgoedresearch). Sinds 2016 maakt Donkers onderdeel uit van het managementteam van Rabobank Real Estate Finance, waar hij verantwoordelijk is voor de kennisontwikkeling en de portefeuillestrategie voor commercieel vastgoed. Maarten Donkers is tevens voorzitter van de Vereniging van Onroerend Goed Onderzoekers Nederland (VOGON). 

Over TIAS Business School

TIAS School for Business and Society is de business school voor executive education van Tilburg University en Eindhoven University of Technology. TIAS heeft een rijk aanbod van degree en non-degree opleidingen, leertrajecten en programmaformats voor individuele deelnemers en organisaties. De focus ligt op thema’s als: Accounting, Finance & Control, Business Management, Governance & Educatie, Innovatie & Transformatie, Strategie, Leiderschap & Algemeen Management, Zorg & Welzijn en Real Estate. De Executive Master of Real Estate biedt een volledig programma op het gebied van investeren, data-analyse, waarderen, financieren, beleggen, duurzame vastgoedontwikkeling en nieuwe concepten, en ondersteunt vastgoedprofessionals een antwoord te vinden op de transitievragen waar de sector voor staat. 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven