Gerelateerd nieuws

Multimortel: renovatiemortel bij uitstek 

Met één mortel alle voorkomende mortelklussen aanpakken? Dat kan! Met Multimortel is altijd de juiste mortel voorhanden om vrijwel iedere klus te klaren. Denk bijvoorbeeld aan metselen, voegen of het zetten van een kim. Ook decoratief vertinnen, cementeren of stucen van een tuin- of buitenmuur is mogelijk. Multimortel is ook geschikt voor het vastzetten van tegels, stapelstenen, trappen, border- en vijverranden, tuinornamenten, muurafdekkers en vensterbanken. Ook voor het ondersabelen van stelplaten op betonpoeren en reparatie- en renovatiewerk is Multimortel bij uitstek geschikt. Voor metselwerk in aardbevingsgebieden is Multimortel met uitmuntend resultaat getest door TNO met de nieuwe triltafeltest. Kortom, de toepassingsmogelijkheden zijn legio.

 

Multimortel heeft een uitgebalanceerde samenstelling van de nieuwste grondstoffen en additieven. De goede verwerkbaarheid, hoge hechtsterkte, hoge stabiliteit en het uitstekende

watervasthoudende vermogen geven deze mortel de unieke eigenschappen voor al deze toepassingen. Maar dat is nog niet alles! Denk aan ruimtebesparingen in de schuur, klusbus en magazijn, maar ook aan arbeidsbesparing. Door de unieke eigenschappen van deze mortel kan voorbevochtigen, voorstrijken of gronderen voor vrijwel alle toepassingen achterwege blijven.

 

Kenmerken

  • Door de vele toepassingsmogelijkheden vrijwel altijd de juiste mortelsoort voorhanden;
  • Dé probleemoplosser bij uitstek, ook voor diverse moeilijke morteltoepassingen;
  • Geen talloze zakken meer nodig voor verschillende werkzaamheden;
  • Hoge (uitmuntende) hechtsterkte en stabiliteit;
  • Hoog watervasthoudend vermogen, waardoor aanzienlijk minder kans op “verbranden” door te snelle uitdroging van de mortel;
  • Alle toepassingen ook geschikt voor buiten in weer en wind;
  • In de regendichte PE zakken minstens 24 maanden houdbaar;

Multimortel wordt onder de merknamen Remix en Sakrete geleverd in PE zakken van 25 kg en in handige afsluitbare emmers van 5 kg.

Kijk voor meer informatie op www.remix.nl of www.sakrete.nl.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven