Gerelateerd nieuws

MultiSensor™ – Topguard

Ontdek de toekomst van inbraakdetectie met de MultiSensor™! Een revolutionair systeem dat de norm verlegt voor wat mogelijk is in beveiligingstechnologie. Dankzij zijn AI-gebaseerde sensor fusie engine analyseert dit systeem intelligent gegevens van meerdere sensortechnologieën, waaronder korte afstandsradar, PIR, versnellingsmeter, hoogfrequente trillingen en beeldsensoren.

Met een detectiewaarschijnlijkheid (Pd) die aanzienlijk hoger ligt dan die van traditionele sensoren, en vrijwel geen valse alarmen, biedt de MultiSensor™ gemoedsrust en betrouwbaarheid. Maar dat is nog niet alles! Met real-time locatiebepaling en beeldopname op grondniveau, krijgt uw beveiligingspersoneel een ongekend breed inzicht in gebeurtenissen op het moment dat ze zich voordoen. Dit stelt hen in staat om met vertrouwen en precisie de juiste beslissingen te nemen, op het juiste moment.

Kies voor de MultiSensor™ en beveilig uw omgeving met de kracht van toonaangevende technologie en intelligentie. Bescherm wat belangrijk is, met ongeëvenaarde precisie en effectiviteit. De MultiSensor™ is verkrijgbaar via Topguard, een toonaangevende distributeur op het gebied van terreinbeveiliging.

Standnr. F19 – www.topguard.eu

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven