Gerelateerd nieuws

Mymesh op Digitaal Gebouw van de Toekomst

Mymesh is dé draadloze netwerkoplossing om duurzaam prestaties te verbeteren van gebouwen, organisaties en gebruikers. Schaalbaar, veilig, robuust adaptief en kostenefficiënt. Een unieke, volledig vraaggestuurde, oplossing voor besturing van licht, klimaat en zonwering, waardoor iedereen beter kan leven en werken in een gebouw. Mymesh gaat voor een nieuwe generatie smart buildings:

Living buildings. 

Een living building, dat is een gebouw dat met je meedenkt, altijd vooruit denkt. Een gebouw dat bijvoorbeeld zorgt dat de frisse lucht daar naar toe gaat, waar zich op dat moment de mensen bevinden. Waardoor er geen overcapaciteit meer nodig is. En zo nog heel veel meer. Dat wordt allemaal mogelijk gemaakt door het unieke Mymesh protocol. 

Welkom bij de Mymesh demo! 

Wim Hogenhout (Salesmanager Mymesh) verzorgt meerdere demo’s tijdens de Digitaal Gebouw van de Toekomst dag. U zult nader kennis maken met de onderscheidende eigenschappen van Mymesh. Eigenschappen die stuk voor stuk voor alle stakeholders een Living building tot een unieke ervaring maken.

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven