Gerelateerd nieuws

Mymesh op Smart Buildings 2023

Mymesh

Mymesh is dé draadloze netwerkoplossing om duurzaam prestaties te verbeteren van gebouwen, organisaties en gebruikers. Schaalbaar, veilig, robuust adaptief en kostenefficiënt. Een unieke, volledig vraaggestuurde, oplossing voor besturing van licht, klimaat en zonwering, waardoor iedereen beter kan leven en werken in een gebouw. Mymesh gaat voor een nieuwe generatie smart buildings: Living buildings.

Een living building, dat is een gebouw dat met je meedenkt, altijd vooruit denkt. Een gebouw dat bijvoorbeeld zorgt dat de frisse lucht daar naar toe gaat, waar zich op dat moment de mensen bevinden. Waardoor er geen overcapaciteit meer nodig is. En zo nog heel veel meer. Dat wordt allemaal mogelijk gemaakt door het unieke Mymesh protocol.

Welkom bij de Mymesh sessies

Han Bak (CEO Mymesh) verzorgt op Smart Buildings 2023 twee huiskamersessies. De eerste heeft als insteek: ‘Hoe IT een steeds centralere rol inneemt en daarmee de energietransitie versneld wordt’. Met vragen zoals: ‘Hoe kunnen gebouwgebonden installaties (licht, klimaat, zonwering) versimpeld worden?’. Ook wordt er een praktijkcase besproken: Tripolis-park.com. De tweede sessie heeft als uitgangspunt ‘Innovatie vindt zijn weg naar de markt als er sprake is van een win/win voor alle stakeholders’. Met onder andere vraagstukken over welke stakeholders aan tafel zitten bij een smart building project en hoe ‘wins’ te realiseren.

www.mymesh.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven