Gerelateerd nieuws

Nieuw op Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd: De congressen

Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd duiken de diepte in met dagelijkse congressen.

De thema’s van de congressen zijn als volgt:

Dinsdag 12 april: Congres ‘Grootschalige zonprojecten’
In de dynamische solar-sector is toekomstbestendigheid van essentieel belang. Het is zaak bij te blijven met de laatste ontwikkelingen. Waar liggen de kansen bij grootschalige zonprojecten? En wat zijn de knelpunten? Verscheidene experts buigen zich over deze kwestie op 12 april. Zoals Ed Nijpels van het Klimaatakkoord, die Versnelling in het Klimaatakkoord behandelt. Of Steven Heshusius van Dutch New Energy Research, die een exposé geeft over de marktverwachtingen van zonprojecten in Nederland. Hoe het inzetten van batterijen eruit ziet vertelt Wiebe van Emsbroek van Sunrock tijdens zijn lezing ‘De impact van een 1 MW batterij bij een 4 MW pv-dakproject’.

Woensdag 13 april: Congres ‘Transitievisie Warmte in de praktijk’
Het indienen van een Transitievisie Warmte is één ding, het uitvoeren is een heel ander verhaal. Waar begin je? Hoe vind je de juiste partij? Leer van partijen die het pad al bewandeld hebben tijdens het Congres ‘Transitievisie Warmte in de praktijk’. Individuele of collectieve warmte in de wijk? Op die vraag zal Frits Verhoef van econic antwoord geven. Frank Agterberg van Vereniging Warmtepompen gaat dieper in op de rol van warmtepompen in hun transitievisies en waar gemeenten daarbij aan moeten denken. #hoedan? vragen veel gemeentes zich af. Thomas Piessens van Techniek Nederland Nederland gaat het uitleggen.

Donderdag 14 april: Congres ‘Verduurzaming Bouw’
De bouw heeft steeds meer te maken met verduurzamingseisen. Het Bouwbesluit, BENG-normen en energielabels, verplichtingen waar elk gebouw aan moet voldoen. Hiervoor is specialistische kennis nodig, die niet elk bedrijf in huis heeft. In het Congres ‘Verduurzaming Bouw’ wordt er gekeken naar methoden en oplossingen. Zo bespreekt Onno Dwars van Balast Nedam 100% circulaire bouw, kijkt Olaf Oosting van Valstar Simonis naar de uitdaging van circulair installeren en stippelt Joël Franken van Wijmakenenergie de weg naar Energielabel C voor kantoren uit.

Gratis ticket
Geïnteresseerd in deze onderwerpen? Meld u dan nu aan voor het congres. Met de code 2022CONGRES krijgt u een gratis ticket (normale waarde €159). Met dit ticket heeft u niet alleen toegang tot het congres, maar kunt u na afloop ook de vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd bezoeken. Kijk voor het gehele programma en meer informatie op de website.

De congressen worden georganiseerd door Good! B.V. (organisator van Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd) in samenwerking met Branchevereniging Bodemenergie, Holland Solar, Energie Nederland, NVDE, Stroomversnelling, Techniek Nederland en Vereniging Warmtepompen.

\"\"
\"\"
\"\"

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven