Gerelateerd nieuws

Nieuw op Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd: De congressen

Van dinsdag 12 t/m donderdag 14 april 2022 vinden de vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd voor de 9e keer plaats. De goedbezochte vakbeurzen, die erom bekend staan een uitstekende plek te zijn om handel te drijven en industriegenoten te ontmoeten, profileren zich nog nadrukkelijker als kennisplatform door drie spraakmakende congressen te organiseren.

Dinsdag 12 april: Congres ‘Grootschalige zonprojecten’

In de Klimaat en Energie-paragraaf uit het coalitieakkoord gaat zon-op-dak een grote rol vervullen. Waar liggen de kansen bij grootschalige zonprojecten? En wat zijn de knelpunten? Dagvoorzitter Annemarie Schouten (Holland Solar, Vattenfal), Ed Nijpels (Klimaatakkoord) en Steven Heshusius (Dutch New Energy Research) en anderen laten hun licht schijnen op dit onderwerp.

Woensdag 13 april: Congres ‘Transitievisie Warmte in de praktijk’

Het indienen van een Transitievisie Warmte is één ding, het uitvoeren is een heel ander verhaal. Waar begin je? Hoe vind je de juiste partij? Leer van experts die het pad al bewandeld hebben, zoals Frank Agterberg (Vereniging Warmtepompen), Thomas Piesens (Techniek Nederland) en Frits Verhoef (econic) tijdens het Congres ‘Transitievisie Warmte in de praktijk’.

Donderdag 14 april: Congres ‘Verduurzaming Bouw’

De bouw heeft steeds meer te maken met verduurzamingseisen. Het Bouwbesluit, BENG-normen en energielabels, verplichtingen waar elk gebouw aan moet voldoen. Hiervoor is specialistische kennis nodig, die niet elk bedrijf in huis heeft. In het Congres ‘Verduurzaming Bouw’ kijken ingewijden als dagvoorzitter Erik van Engelen (Techniek Nederland), Onno Dwars (Ballast Nedam) en Olaf Oosting (Valstar Simonis) naar methoden en oplossingen.

Gratis ticket
Geïnteresseerd in deze onderwerpen? Meld u dan nu aan voor het congres. Met de code CONGRES2022 krijgt u een gratis ticket (normale waarde €159). Kijk voor het gehele programma en meer informatie op www.solarsolutions.nl/congressen.

\"\"
\"\"

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven