Gerelateerd nieuws

Eerste twee gebouwen Diepeveen in Rotterdam opgeleverd door Dudok Real Estate en Dura Vermeer

De opleveringen van de negentig huurwoningen aan Bouwinvest zijn een feit! Nadat in oktober het eerste gebouw met hierin 38 huurwoningen werd opgeleverd, is in november ook het tweede gebouw met 52 huurwoningen opgeleverd. Van deze negentig huurwoningen wordt ruim 80% qua prijsklasse in het middensegment verhuurd.  

Diepeveen bestaat uit vijf gloednieuwe woongebouwen aan het Rotterdamse Dakpark. Ze verschillen in hoogte en baksteen, maar vormen samen een duidelijk ensemble. Het project bestaat in zijn totaliteit uit 187 woningen, waarvan 90 huur en 97 koop. Dura Vermeer en Dudok Real Estate hebben Diepeveen ontwikkeld tot een bedrijvig en divers woongebied. Op het terrein naast het iconische Diepeveengebouw is een kleurrijke mix van huur en koopwoningen ontstaan. Van compacte studio’s tot royale stadswoningen. En alles wat daartussen zit. Na de opleveringen van de huurwoningen worden tot einde van het jaar ook de koopwoningen opgeleverd.   

Groen en klimaat adaptief 

Wonen op Diepeveen betekent wonen áán het Dakpark van Rotterdam. Er zijn meerdere groene buitenruimtes en een biodiversteitswand op de Woonhof. Dat is niet voor niets: in een groene omgeving voelen mens en dier zich prettig. Bovendien dragen bomen en planten bij aan een duurzame toekomst, waarin we moeten omgaan met hitte, droogte en neerslag. Het plan sluit straks naadloos aan op het 1200 meter lange Dakpark.  

Een project om trots op te zijn 

Eind oktober is gebouw 1 met de eerste 38 huurwoningen opgeleverd en deze week vond de oplevering van gebouw 2 plaats. De 90 huurwoningen en commerciële ruimte zijn naar tevredenheid van iedereen opgeleverd en inmiddels zijn ook de eerste bewoners ingetrokken! Een mooi resultaat wat mede tot stand is gekomen door de prettige samenwerking tussen gemeente Rotterdam, Bouwinvest, Dudok Real Estate en Dura Vermeer.  De opleveringen van de 97 koopwoningen zijn al in volle gang zodat het project in zijn geheel nog dit jaar is opgeleverd!  

 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven