Gerelateerd nieuws

Nieuwe Q-Railing Catalogue focust op tijdbesparing

Q-railing, ontwikkelaar van hoogwaardige balustrades voor trappen en balkons, heeft een gloednieuwe catalogus uitgebracht. Deze is zowel online als gedrukt verkrijgbaar en bevat  alles wat nodig is voor een balustrade. Q-railing’s vijf onlangs gelanceerde nieuwe balustradesystemen en -uitbreidingen zijn uiteraard ook opgenomen, evenals vele nieuwe losse onderdelen voor glazen balustrades, balusterrailingen en handleuningen. Bovendien werkt deze catalogus met veel innovatieve functies om makkelijk door alle 4.000+ onderdelen te “bladeren”. Alles draait om makkelijk vinden en niet hoeven zoeken.

Razendsnel glas monteren en uitlijnen

De nieuwe Q-railing catalogus bevat niet één maar twee glasbalustradesystemen die werken met het verstelbare Q-disc System. Dit systeem zorgt voor een razendsnelle en gemakkelijke glasmontage en -uitlijning. Het vastzetten van het glas werkt met een simpele draai van discs en het uitlijnen door het schuiven van inlays.

Kant-en-klare aluminium railing

Het volledige assortiment van de nieuwe Easy Alu aluminium railing is ook terug te vinden in de catalogus. Alle losse onderdelen staan erin, maar ook de mogelijkheid om voorgemonteerde delen of kant-en-klare railingmodules te bestellen.

Losse onderdelen voor nog meer opties

Highlights onder de nieuwe losse balustrade-onderdelen zijn de nieuwe generatie Q-lights Linear Light LED-strips met lengtes tot wel 30 meter voor verlichte leuningen, glasverbinders voor glasdiktes tot 21,52 mm en tijdbesparende ronde Q-line balusters met daarop al voorgemonteerde MOD 2500 glasklemmen.

Vinden niet zoeken

Het doornemen van een assortiment van meer dan 4.000 producten kan een uitdaging zijn, maar Q-railing heeft nieuwe functies aan zijn catalogus toegevoegd, die de lezer direct leiden naar wat nodig is. Hoofdstukken en secties zijn gemakkelijk te vinden en ‘quick links’ en QR-codes zorgen ervoor dat er eenvoudig kan worden doorgeklikt of gescand naar aanverwante producten, handleidingen, montagevideo’s, testrapporten en certificaten.

Meer informatie vindt u op www.q-railing.com.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven