Gerelateerd nieuws

OLBECON: dé prefabbetonleverancier, ook bij kleinere projecten

Bouwen met prefabbeton is voor veel aannemers nog een hele opgave

OLBECON richt zich op de levering van een breed programma prefab elementen,  OLCAS is  gespecialiseerd in prefab betonnen casco’s en kent daarbij twee productlijnen:

1. Betoncasco’s voor vrijstaande en dubbele woningen.

2. Bloqz, complete prefab woningen in de vorm van enkele, dubbele of rijtjeswoningen.

“Zie ons maar als een prefab partner, als de regisseur van het prefab-project. We ontzorgen de aannemer van begin tot eind, van de eerste advisering tot de uiteindelijke montage op de bouwplaats.” 

OLBECON, met een veertiental productgroepen, onderverdeeld in vloeren, wanden en prefab, is voor de kleinere ondernemer de ideale partner zijn wanneer met prefabbeton moet worden gebouwd en dat begint bij het eerste advies.

Waarom zou je bouwen met prefab?

Het is overduidelijk: “Bouwen met prefabbeton elementen is duurzamer, sneller te realiseren en het vergt minder werknemers op de bouwplaats, niet onbelangrijk in deze tijd. Bovendien kan het de faalkosten omlaag brengen door proactief te werken met vroegtijdige en gerichte advisering en een constructieve scan bij de offerte-aanvraag. De klantrelatie staat centraal en dat betekent, dat leverancier en klant via een goede communicatie vooraf weten wat van beide mag worden verwacht.

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven