Gerelateerd nieuws

Ontdek de Kracht en Flexibiliteit van Smart Video Surveillance en AI

Open Platform, Eindeloze Mogelijkheden

Eagle Eye Networks revolutioneert de camerabeveiligingsindustrie met het Eagle Eye Video API-platform; een veilig, open platform dat de flexibiliteit en schaalbaarheid biedt om direct aan uw veranderende behoeften te voldoen.

Profiteer van Eagle Eye’s open, true cloud-platform en artificial intelligence (AI) om uw videobewakingssysteem te transformeren tot een nog krachtigere tool. Met video-AI zijn de mogelijkheden eindeloos om de veiligheid en betrokkenheid van gemeenschappen te waarborgen, bedrijven te helpen hun activiteiten en klantenservice te verbeteren en fabrikanten in staat te stellen producten van hogere kwaliteit te ontwikkelen onder veiligere omstandigheden.

Smart Video Search

Doorzoek alle beveiligingsbeelden op dezelfde manier als u op het web zoekt en vind direct personen, voertuigen of voorwerpen (bijvoorbeeld: persoon met blauw t-shirt, rugtas of witte auto).

Kentekenplaatherkenning

Een AI- en cloud gestuurde technologie die werkt met elke beveiligingscamera, die zeer nauwkeurig kentekenplaten herkent, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Ontdek het op FireSafety & Security 2023

Eagle Eye zal op 12 & 13 april te vinden zijn op stand K.15. Onze collega’s laten u graag de eindeloze mogelijkheden van ons platform zien en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zien we u daar?

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven