Gerelateerd nieuws

Oplevering aan Altera Vastgoed van 70 appartementen van project De Bankier

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed NV (verder: Altera) heeft deze week 70 nieuwbouwappartementen en 28 parkeerplaatsen van Huybregts Relou opgeleverd gekregen aan de Spoorlaan in het hart van Tilburg. De opgeleverde appartementen aan Altera bevinden zich in een imposante woontoren met 24 verdiepingen gevestigd op de historische locatie van het bankgebouw Van Mierlo & Zoon, nu bekend als De Bankier.

De huurappartementen zijn 2- en 3 kamerappartementen met een hoog opleveringsniveau, verdeeld over de verdiepingen twee tot en met 11. De appartementen zijn variërend in omvang van 55 tot 96 m². 16 van de 70 woningen betreffen middenhuurwoningen conform de Verordening Middenhuur van de gemeente Tilburg uit 2019. Alle appartementen zijn verhuurd.

Duurzaamheid en mobiliteit voor alle doelgroepen                                                                                                                                           Het duurzame project is voorzien van een WKO installatie, WTW ventilatiesysteem met warmteterugwinning en zonnepanelen. Ook op het gebied van mobiliteit zorgt de ruime collectieve fietsenberging, lagere parkeernorm en de beoogde elektrische deelauto’s voor een duurzame invulling.

Jaap van der Bijl, CEO Altera: “Met de oplevering van onze appartementen in de Bankier zorgen wij ervoor dat op deze locatie in de binnenstad van Tilburg betaalbare woonruimte in het middenhuur segment beschikbaar is voor iedere doelgroep. Daarbij zijn de appartementen duurzaam welke goed passen binnen onze duurzame en jonge woningportefeuille.”  

De verhuur en marketing werd gerealiseerd door Wooove en de woningen zijn in beheer genomen door vb&t Vastgoedmanagement.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven