Gerelateerd nieuws

Oplossingen voor de gebouwinstallatie en gebouwautomatisering

Alsmaar intelligentere gebouwen betekenen ook aanzienlijk meer techniek en elektrische kabels in gebouwen. Een enorme uitdaging voor elektromonteurs. WAGO biedt veelzijdige oplossingen voor de verbindingstechniek. Of het nu om een klassieke oplossing met de WAGO installatieklemmen of misschien wel een stekerbare oplossing met WINSTA® gaat. 

Gebouwautomatisering

Met het oog op efficiëntie, comfort en wettelijke eisen neemt het belang van gebouwautomatisering gestaag toe: de intelligente gebouwautomatisering helpt immers het energiebesparings- en prestatiepotentieel optimaal te benutten. Daarbij wordt de automatisering steeds ingewikkelder. WAGO biedt hulp met open en fabrikantonafhankelijke systemen die tegemoetkomen aan huidige en toekomstige eisen aan uw gebouw. Onze focus is gericht op een eenvoudige integratie, een open communicatie, interdisciplinaire toepassingen en een integraal management.

Hoog rendement dankzij een intelligente ruimteautomatisering

De efficiëntie van een oplossing voor de ruimteautomatisering wordt niet alleen bepaald door een hoge energie-efficiëntieklasse, maar ook door een eenvoudige montage en inbedrijfstelling evenals een hoge mate van flexibiliteit. Met onze oplossingen voor ruimteautomatisering kunnen de disciplines verlichting, zonwering en ruimteklimaat integraal worden beschouwd, én ontvangt u gegevens over aangevraagde verwarmings- en koellasten. De perfecte basis dus voor uw gebouw.

WAGO Nederland B.V.

www.wago.com/nl

info-nl@wago.com

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven