Gerelateerd nieuws

Over Hof Kabelfabriek

Bij Hof kabelfabriek zijn wij sinds 1934 een onmisbare schakel voor professionals in zeer uiteenlopende industrieën over de hele wereld.

In iedere sector zijn wij aanwezig. Tegelijkertijd zijn we in iedere sector onzichtbaar. Verborgen achter muren, plafonds en in apparatuur leveren wij connecties, verbindingen en oplossingen voor specialisten. Wij geloven dat juist datgene wat je niet ziet extra aandacht verdient om van essentieel belang te zijn.

In ons familiebedrijf doen wij al decennialang datgene waar we goed in zijn. Namelijk; het leveren van kwalitatieve zwakstroomkabels. Dit doen we met gepaste trots en vakkundigheid. Wij excelleren in het verzorgen van maatwerk oplossingen voor onze opdrachtgevers. Door onze open houding en de vlotte communicatie tussen opdrachtgever, accountmanager en productie verzorgen wij een soepel lopend proces van meesterschap, waar onze opdrachtgevers van profiteren.

Onze ervaring leert ons dat wij voortdurend de gewenste oplossing faciliteren. Wij zijn benaderbaar en staan open voor uw input en wensen. Met volledige toewijding richten wij ons op de kwaliteit en duurzaamheid van onze kabels. Samen gaan we op zoek naar de gewenste connectie, verbinding of oplossing zodat u kunt bieden wat u wenst te bieden. Wij bieden maatwerk oplossingen die bedrijven verder helpen en innovaties mogelijk maken.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven