Gerelateerd nieuws

pgb-Europe op de Bouwbeurs

Op de bouwbeurs toont pgb-Europe graag zijn bijzonder uitgebreide gamma en bewijzen we waarom we de ideale one-stop-shop zijn voor al uw bevestigingsmaterialen. Thema’s als isolatiebevestigingen en houtschroeven zetten we extra in de kijker op deze beurs. U kan ons terugvinden op stand 10.D041.

Isolatiemateriaal 
Met de steeds strengere energienormen in de bouw is de buitengevelisolatie een bepalende factor om de energie eisen te halen. Met dit in gedachten heeft pgb-Europe zijn isolatiebevestigingen ontwikkeld. De kwalitatieve ETA gekeurde Thermo Smart isolatiepluggen zijn de perfecte combinatie van plug en expansiepin in één handig product. Door de brede kop van 60mm bieden de isolatieverankeringen genoeg draagvlak. De kunststof isolatieplug voorkomt koudebruggen en is ideaal om gebruikt te worden in alle gangbare bouwmaterialen. 

Houtschroeven

De pfs+ professionele houtschroeven zijn ideaal om te gebruiken voor hout-op-hout toepassingen. De speciale snijpunt zorgt voor een snelle installatie en reduceert de kans op het splijten van het hout. Daarnaast zorgt de geoptimaliseerde snijpunt voor een snelle montage en hoge uittrekwaarden.

Voor pgb-Europe is het ons dagelijks streven onze klanten te voorzien van kwaliteitsproducten en een bijpassende service. Al meer dan 60 jaar zijn wij een gevestigde waarde als leverancier en fabrikant van bevestigingsmaterialen. Het zit al 3 generaties in onze genen.

We breathe fasteners®

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven