Gerelateerd nieuws

QuickScan voor Brandbeveiligers en Installateurs bij Raca Group (Stand Y.01)

Bezoek tijdens het FireSafety & Security Event stand Y.01 voor de Raca Group QuickScan. Binnen enkele vragen krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden om uw bedrijfsprestaties te optimaliseren. Raca Group is specialist in brandveiligheid, verlichting en accu’s. Vanuit ons hoofdkantoor in Hillegom leveren wij diensten en producten aan brandbeveiligers en installateurs in de Benelux.

Waarom de QuickScan?

Lange levertijden, verkeerde bestellingen of te weinig personeel? Er zijn tal van oorzaken die ondernemers belemmeren om écht door te groeien. De QuickScan is een korte en snelle evaluatie van de bedrijfsprocessen. Het doel is om inzicht te geven in kansen en mogelijkheden om de prestaties te optimaliseren. Het resultaat? U ontvangt een overzichtelijk document met actiepunten om snel door te pakken.

De kracht van Raca Group

Raca Group ondersteunt brandbeveiligers en installateurs met een uitgebreid assortiment, snelle leveringen en persoonlijke service. Zo verzorgen wij o.a. (nood)verlichtingsplannen, accu’s op maat en de opleiding Noodverlichtingsdeskundige.

Ontdek ons assortiment

Raca Group is het assortiment aan het uitbreiden. Na de noodverlichtingsarmaturen en accu’s zijn sinds kort ook pictogrammen, rookmelders, EHBO-koffers en loodaccu’s verkrijgbaar.

Bezoek ons online:

www.raca.nl

www.linkedin.com/company/raca-group-bv

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven