Gerelateerd nieuws

Rainblock®: dé oplossing voor opvang regenwater

Regenwateropslag en -infiltratie in de openbare ruimte 

Regenwater is te gek! Dit klinkt raar maar toch is het zo. Door de klimaatveranderingen en de gevolgen hiervan moeten we allemaal anders omgaan met water. Regenwater speelt een belangrijke rol. Regenwater is gratis, van goede kwaliteit en schaars, bovendien kan je het goed opslaan en gebruiken wanneer nodig. 

Duurzame oplossingen opvang regenwater

Nederlandse gemeenten worstelen met wateroverlast na fikse stortbuien en zien graag dat inwoners hun regenpijp afkoppelen, het water opvangen en bijvoorbeeld lozen en gebruiken in hun tuin. Water2Keep levert met het totaalconcept Rainblock® een innovatieve, duurzame oplossing zodat projecten regenwaterbestendig gemaakt kunnen worden. In natte én in droge tijden. 

Rainblock infiltratiekratten

Met het infiltratiekrat leg je eenvoudig ondergronds een systeem aan om overtollig regenwater snel op te laten nemen in de bodem. Een hartstikke handig en waardevol systeem waarmee je op een natuurlijke manier overtollig regenwater op locatie afvangt en het grondwater kunt aanvullen. Een Rainblock infiltratiekrat heeft een inhoud van 200 liter of een veelvoud hiervan en zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen en/of uit te breiden, al naar gelang de lokale bergingvereisten, en vormen een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. 

Ben jij op zoek naar een regenwateroplossing?

Neem dan contact op met PolyCall, voor specialistisch advies over toepassing.

www.polycall.nl | 0522 – 442 110

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven