Gerelateerd nieuws

RoutIT – 247Services | PAC 141

IT, Communicatie, Cloud en Beveiliging zijn steeds meer met elkaar verbonden. Onze kracht is ons platform waarop jij, als partner, gebruik kan maken van al onze bouwblokken om zo dé oplossing te maken die voor jouw klant het beste is. 

Als partner zit je bij ons zelf aan de knoppen. Van bestellen, opleveren tot en met het onderhoud. Wij bieden jou en jouw klant applicaties waarmee jij alles volledig in eigen beheer hebt. Een applicatie voor het controleren van een goed werkende alarminstallatie voordat de installatie opgeleverd wordt. Het wijzigen van bloktijden of waarschuwingsadressen van klantinstallaties doe je in een handomdraai waarmee beheer en inzicht voor jou en jouw klant heel toegankelijk zijn. 

Met deze applicaties kunnen we jou als partner samen met jouw klant voorzien van alle informatie die jullie nodig hebben op elk moment van de dag ongeacht jullie locatie. Onze 247Services specialisten staan 24/7 klaar om jou te woord te staan, te helpen met technische uitdagingen, te schakelen met jouw klant en/of hulpdiensten in geval van een calamiteit. 

Wij zijn klaar voor de toekomst, jij ook?

Kom onze applicatie en dienstverlening live bekijken op stand J.13 – RoutIT.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven