Gerelateerd nieuws

SADC ontvangt plaquette van DGBC voor meest duurzame logistiek business park ter wereld

Dutch Green Building Council (DGBC) heeft Schiphol Trade Park de Outstanding BREEAM-NL certificering toegekend. Schiphol Trade Park is daarmee wereldwijd het eerste logistieke business park met zo’n hoge score en een voorbeeld van gebiedsontwikkelaar SADC’s toewijding aan duurzaamheid en innovatie. Als erkenning voor deze prestatie zal tijdens de Arena sessie ‘Werklandschappen van de Toekomst’ op de PROVADA op dinsdag 13 juni 2023 (14:30-15:15) een officiële BREEAM-NL plaquette worden overhandigd aan SADC. Dit symboliseert de formele bevestiging van de BREEAM-NL Outstanding-certificering en de toewijding van Schiphol Trade Park aan duurzaamheid op het hoogste niveau.

SADC is een innovatieve gebiedsontwikkelaar met grote ambities en richt zich op het bevorderen van natuurpositieve gebiedsontwikkeling en het realiseren van zichtbare vergroening van werklocaties. Dit doet de gebiedsontwikkelaar om natuur, welzijn, gezondheid en brede welvaart te bevorderen. Als organisatie wil SADC hierin koploper zijn en kennis delen. Het doel is om gebieden te ontwikkelen waar zowel mens als dier graag verblijft: een werklandschap van de toekomst. Met de coalitie Werklandschappen van de Toekomst sluit SADC daarom binnenkort een samenwerkingsovereenkomst hierover.

Tijdens de sessie op de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland in Amsterdam RAI, kunnen bezoekers meer te weten komen over de aanpak en de benadering van SADC en samen met een panel van uiteenlopende deskundigen in gesprek gaan over hoe bedrijventerreinen kunnen worden verduurzaamd en wat er daadwerkelijk voor nodig is om werklandschappen van de toekomst van de grond te krijgen. Onder leiding van moderator Peter Heida (SADC) deelt een aantal betrokkenen hun ervaringen.

SADC nodigt alle geïnteresseerde bezoekers van de PROVADA uit om deel te nemen aan deze sessie, welke een unieke gelegenheid biedt om inzichten te delen en in gesprek te gaan over duurzame gebiedsontwikkeling. Voor meer informatie is te vinden op www.sadc.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven