Gerelateerd nieuws

Safety en security van Interflex

Voor toegangscontrole, bezoekersbeheer en evacuatiebeheer


Of het nu gaat om een vastgoedbedrijf, overheidsinstantie, productiebedrijf, zorginstelling of openbaar gebouw: wanneer je verantwoordelijk bent voor de veiligheid, wil je dat dit goed, efficiënt en gebruiksvriendelijk gebeurt. Safety en security van medewerkers, bezoekers, leveranciers, bezittingen etc., staan altijd aan de basis van een prettige werkomgeving. Het zorgt ervoor dat mensen veilig en gezond kunnen werken. Ook verhoogt het de efficiency en bevordert het de medewerker- en klanttevredenheid.   

Alles uit eigen huis

Interflex is al jarenlang actief op het gebied van hard- en software voor toegangscontrole, tijdregistratie, bezoekersbeheer en evacuatiebeheer. Interflex levert complete, geïntegreerde safety- en securityoplossingen: van advies tot en met installatie en ondersteuning. Alle hard- en software ontwikkelt Interflex in eigen huis. De flexibele oplossingen zijn zowel cloud-based als on-premise beschikbaar.

Koppelingen naar andere IT-systemen

Via interfaces kun je de producten en diensten van Interflex naadloos koppelen aan allerlei beveiligingssystemen, zoals videobewaking, alarmcentrales en biometrische herkenning. Alle oplossingen kun je ook koppelen aan IT-systemen van andere leveranciers zoals HR- en ERP-pakketten, waaronder SAP. Interflex maakt en implementeert al zijn producten zo, dat iedereen er prettig mee kan werken.

Interflex maakt deel uit van de Allegion Groep.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven