Gerelateerd nieuws

Samen bouwen aan de toekomst!

#BuildingTogether

De wereld verandert in een razendsnel tempo. Dat vraagt om een nieuwe kijk op dingen. Wij zijn Bosch, en met u als  partner zoeken we naar toekomst-bestendige en vernieuwende oplossingen binnen de  domeinen safety, security en building  automation. Onze mensen – bruggen bouwers, op-maat- makers,  moge lijkmakers en  pioniers – maken dat mogelijk. We zijn een van ‘s werelds  grootste private  ondernemingen, en  bieden kwaliteit en betrouw  baarheid. Wij houden het hoofd koel, en staan voor u klaar met ‘performance built on  partnership.’

We verwelkomen u graag bij onze stand!

Wij maken het verschil

Edwin: “Mijn eigen ‘dna’ en interesses sluiten perfect aan bij de waarden innovatie en techno logie, dus ik voel me helemaal thuis in de  organisatie.”

Dirk-Jan: “Er is veel ruimte voor eigen inbreng als proces-verbeteringen, en  vrijheid om je werk in te delen naar eigen inzicht. Dat motiveert me om elke dag het beste uit  mezelf te halen.”

Raimond: “Ik hou van contact met mensen. Ik denk graag mee met onze klanten in oplossingen en nieuwe mogelijkheden, altijd vanuit betrouwbaarheid en goede relaties.”

Margret: “Voor mij is het belangrijk dat het team goed  functioneert en samenwerkt. Je hebt elkaar nodig, en niets is zo fi jn als een onderlinge samenwer king die soepel  verloopt. Daar zijn zowel ons bedrijf als de  klanten bij  gebaat.”

Frederick: “Door de diversiteit in klanten en oplossingen is geen project hetzelfde. Daardoor zoek ik steeds opnieuw naar passende oplossingen voor elke klant. Ook is het inspirerend om de constante ontwikkelingen in de techniek te volgen en te kijken wat bij ons en onze klanten past.”

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven