Gerelateerd nieuws

SMA Benelux

Met 40 jaar ervaring en een wereldwijd geïnstalleerd vermogen van meer dan 120 gigawatt in meer dan 190 landen zet SMA vandaag de standaard voor de duurzame energievoorziening van morgen. Het uitgebreide aanbod bestaat onder andere uit krachtige zonnestroomomvormers en opslagsystemen, intelligente oplossingen voor energiebeheer, elektromobiliteit en alomvattende services voor residentiële, commerciële en industriële zonnestroomprojecten.

SMA installaties zijn modulair en evolueren mee met de behoeften van de installatie-eigenaar en van het gebouw op het vlak van energiebeheer, opslag en elektromobiliteit.

SMA staat voor zonnestroomsystemen en -oplossingen van uitstekende kwaliteit en garandeert een maximale levensduur en minimale uitval. Al onze test- en onderzoeksfaciliteiten bevinden zich in Duitsland. Onze 21 GW-productie-eenheid in Kassel, Duitsland, draait bovendien voor 100% op hernieuwbare energie. De productiecapaciteit wordt in 2024 verdubbeld. Onze focus is gericht op schone energie met milieuvriendelijke productie en een eerlijk en verantwoord bedrijfsbeleid.

Realiseert u pv-projecten of wilt u zonne-energie integreren in uw bouwproject? Kom ons dan zeker bezoeken tijdens Solar Solutions op stand C7. Onze experts staan klaar om onze oplossingen aan u voor te stellen en uw vragen te beantwoorden. Schrijf u hier gratis in met code SMABENELUX via SMA | Solar Solutions International

In de Benelux staat een team van meer dan 30 mensen en een netwerk van installateurs voor u klaar. Alle informatie over onze oplossingen vindt u op SMA-Benelux.com. Schrijf u zeker in op onze nieuwsbrief en voor een van onze praktische opleidingen.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven