Gerelateerd nieuws

Start Ingrid Vermeer als CEO a.i. bij Brightlands Campus Greenport Venlo

Ingrid Vermeer is per 1 juli werkzaam als ad-interim CEO bij Brightlands Campus Greenport Venlo. Zij wordt onder andere verantwoordelijk voor de verdere doorontwikkeling van de campusorganisatie.

Vermeer was tot 1 juli werkzaam bij de Gemeente Venlo, waarbij ze de schakel was tussen bestuur en organisatie en als ambtelijk opdrachtgever verantwoordelijk was voor de economische programmering van de gemeente, zowel op strategisch als tactisch niveau. 

Ze kent de regio heel goed. Zij is al meer dan tien jaar actief in Noord-Limburg en heeft een groot netwerk in de regio opgebouwd. Ze heeft veel zin in haar nieuwe functie. “Ik geloof in Brightlands Campus Greenport Venlo. De campus is echt een vliegwiel voor de economische ontwikkelingen van deze regio. Vol vertrouwen gaan we samen met de aandeelhouders en partners uit de regio doorgroeien naar een volwassen campus en een onderscheidende positie veroveren.”

Vermeer is een ervaren manager en expert op het gebied van economische ontwikkeling door haar ervaring in consultancy, bedrijfsleven en overheid. Naast de gemeente Venlo heeft zij ook gewerkt als senior-Consultant bij Buck Consultants International, als programmamanager bij de regionale ontwikkelingsmaatschappij LIOF en als initiator van het ondernemersgedreven netwerk SMART Logistics Centre Venlo. Daarnaast heeft ze een flinke dosis internationale ervaring opgedaan als oprichter van IV17 Consultancy LLC in Seattle (VS).

Haar ruime ervaring op het snijvlak van de publieke en private sector kan zij goed inzetten als ad-interim CEO bij Brightlands Campus Greenport Venlo.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven