Gerelateerd nieuws

Start nu uw carrière als algemeen importeur voor BKM Mannesmann AG – Enorme kans in Nederland

De BKM Mannesmann AG is een Duitse onderneming die zich heeft gespecialiseerd in de productie van professionele renovatieproducten voor gebouwen. Het bedrijf is vooral bekend om zijn producten voor vochtschadeherstel, die zich onderscheiden door eenvoudige toepassing en duurzame hoge werking.

Het productportfolio van BKM Mannesmann AG omvat alle oplossingen voor bescherming van gebouwen tegen water- en vochtschade. Hieronder vallen producten voor wand-, sockel- en gevelafdichting, afdichting van aansluitvoegen, vloerafdichting, injectieharsen en dichtmassa’s en producten voor afdichting van WU-beton.

Het bedrijf biedt ook functionele stucwerk en versterking van metselwerk aan om de stabiliteit en veiligheid van gebouwen te verhogen. Bovendien bevat het portfolio ook biologische producten tegen schimmel en antikondensatieoplossingen die als smeerbare oplossing of als vochtregulerende binnenisolatie kunnen worden gebruikt.

Het brede aanbod aan afdichtingproducten van BKM Mannesmann AG helpt om gebouwen op lange termijn te beschermen tegen schade door water en vocht en ervoor te zorgen dat ze stabiel en veilig blijven.

Het bedrijf is momenteel op zoek naar algemene importeurs en licentiehouders voor de introductie van zijn producten in Nederland. BKM Mannesmann AG heeft zich in de afgelopen jaren als een betrouwbare fabrikant van afdichting systemen gevestigd en wil nu zijn aanwezigheid op deze markt uitbreiden.

Als algemeen importeur of licentienemer van BKM Mannesmann AG heeft u de kans om het merk op te bouwen en te versterken op de Nederlandse markt. Door uw partnership met het bedrijf profiteert u van een sterk netwerk en heeft u de mogelijkheid om geld te verdienen door de verkoop van de hoogwaardige producten van BKM Mannesmann AG.

Dit is een unieke kans om deel uit te maken van een succesvol en toekomstgericht bedrijf en om een belangrijke bijdrage te leveren aan de bescherming van vastgoed tegen water- en vochtschade door het distribueren van afdichtingssystemen voor gebouwen. Wees de eerste en neem nu contact met ons op op de Bouwbeurs, stand B003 in hal 10.

Word algemeen importeur voor BKM Mannesmann AG – Handel nu!

 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven