Gerelateerd nieuws

Stekerbare gebouwautomatisering

Binnen de elektrische en regeltechnische installaties van utiliteitsgebouwen, ziekenhuizen, etc., worden steeds vaker stekerbare oplossingen toegepast. WAGO levert hiervoor stekerbare verdeelboxen met WAGO I/O oplossingen. Parametreren en configureren, in plaats van programmeren, daar geloven wij bij WAGO in het WAGO-I/O-systeem is modulair, waardoor een optimale implementatie van projectspecifieke oplossingen kan worden gerealiseerd. Het WAGO-I/O-systeem is veldbusonafhankelijk en communiceert met nagenoeg alle communicatieprotocollen.

Hoe ziet dit er dan uit in de praktijk?

Uiteindelijk is het doel om meer rendement door intelligente, en op maat gemaakte, gebouwautomatisering en installaties te realiseren.

Planning, realisatie en bedrijf van een gebouw moeten niet alleen met een maximaal rendement, maar ook met een groot aanpassingsvermogen overtuigen.

  • Reductie van elektrische en thermische energie tot wel 40 % door intelligente gebouw- en ruimteautomatisering
  • Individuele, efficiënte en op elkaar afgestemde gebouwautomatisering en. integraal gebouwmanagement
  • Volledige flexibiliteit: systeemuitbreidingen en aanpassingen te allen tijde mogelijk met componenten van WAGO

De gebouwautomatisering van WAGO  is volledig te combineren met WINSTA, het stekerbare installatie systeem van WAGO. Door de combinatie van gebouwautomatisering en de stekerbare oplossingen van WAGO WINSTA worden installaties ook nog eens snel, duurzaam én onderhoudsvrij geïnstalleerd!

Benieuwd wat WAGO voor jou gebouwautomatisering kan betekenen?
Neem dan contact met ons op!

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven